Regular 

Atunci când plantele de cannabis cresc în mod natural, produc semințe obișnuite care dau naștere la aproximativ 50% dintre descendenții de sex masculin și 50% de sex feminin. Înainte să fi apărut tehnologia semințelor feminizate în anii '90, semințele regular au fost singura opțiune.

 

Astăzi semințele regular sunt încă vândute, deși nu sunt la fel de populare ca și semințele feminizate. Semințele regular au devenit treptat mai puțin acceptate, deoarece cultivatorii privați tind să prefere să crească plante numai de sex feminin.

 

Totuși, pentru cultivatorul care se bucură să-și facă propriul stoc, semințele regular sunt o parte vitală a procesului. Plantele de sex masculin pot fi separate de femele și de polenul colectat pentru utilizare ulterioară. Uneori polenul va fi aplicat, probabil, numai la anumite plante femele. Odată polenizate, femelele vor începe să producă semințele care pot fi colectate. Pentru cultivatorul de semințe există provocarea de a selecta cele mai bune plante masculine și de sex feminin pentru a le împerechea. Desigur, există provocarea suplimentară de a se asigura că întreaga cultură nu este polenizată accidental!

 

De asemenea, aceste semințe sunt adesea plantate în grupuri mici în păduri și pe părțile inaccesibile ale muntelui, cu intenția deliberată de a permite polenizarea încrucișată și stabilirea semințelor, reintroducând astfel culturi naturale de cannabis. Această idee nu este pe atât de ciudată precum pare, având în vedere faptul că în ultimul secol cannabisul de creștere sălbatică a fost eradicat sistematic din mai multe zone.

 

Deși semințele obișnuite au devenit mai puțin populare decât au fost ele, ele rămân o parte importantă a vânzărilor de semințe de cannabis, iar tu le poți achiziționa simplu și rapid de pe site-ul nostru.

  • 4,90 lei Out of stock

     Producator:                           Seeds Mafia  Tipul de semințe:                  Nu Feminizate  Genele:                                  Afgani x Haze Sativa/Indica/Ruderalis:       cea mai mare parte IndicaLegislatia din Romania nu permite afisarea unei descrieri mai explicite despre produs. Magazinul SeedsMafia.ro nu poate fi facut responsabil...

No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda