Politica de retur

Dreptul dvs legal de a renunta la o comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa este reglementat prin legislatia in vigoare, respectiv Ordonanța de Urgenta nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta. Returul se poate face in interval de 30 de zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii si este necesar sa tineti cont de indicatiile de mai jos.

Toate produsele noastre beneficiaza de o garantie comerciala si garantie de conformitate conform prevederilor legale si se supun inclusiv conditiilor noastre comerciale.

Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile stipulate mai jos.

PROCEDURA DE RETUR

Pentru derularea procedurii de retur este obligatorie trimiterea unui mesaj prin Formularului de Contact sau alt mod de Support  prin care sa specificati numarul de comanda si produsul pe care vreti sa il returnati.

Va rugam sa va asigurati ca la completarea acestui formular ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii :

1. Numarul comenzii si datele de indentificare a celui care a plasat comanda;

2. Contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar;

Toate produsele se supun conditiilor de retur de mai jos:

Produsele pot fi returnate dupa ce ati primit confirmarea pe mail. Returul se expediaza doar prin Courier.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator, in valoare de 15 lei, exceptie fac cazurile urmatoare:

- produsul livrat este defect sau incomplet

- produsul nu este cel pe care a fost plasata comanda

Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancar in contul indicat de dvs in mesaj in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.

CONDITII DE RETUR

a) produsele care se returneaza trebuie sa fie insotite de eticheta si factura aferenta

b) toate produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile si in ambalajele originale

ADRESE DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele comandate pe site-ul Seedsmafia se livreaza din stocurile magazinelor si este necesar sa le trimiti la adresa de mai jos:

Emanaisis Community SRL - Romania, Bucuresti, BD. Timisoara 103 - 111, 0721855045

Va multumim!


No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda