Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII SEEDSMAFIA

CONDITII GENERALE

Utilizarea acestui site de către dvs. rezulta faptul ca sunteti de acord cu toti termenii si conditiile SeedsMafia. In caz contrar, nu utilizati acest site

Site-ul www.seedsmafia.ro se adreseaza persoanelor de peste 18 ani! Toate semintele se vand strict ca suvenire, cadouri si pentru colectie. Sub nicio forma nu oferim informatii despre germinizare, cultivare, etc. 

In Romania nu este legal sa germinezi, sa cultivi si sa recoltezi cannabis. Orice referinta cu privire la cultivarea semintelor de cannabis de pe www.seedsmafia.ro are doar caracter informativ. SeedsMafia nu sprijina si nu aproba activitati ilegale.

SeedsMafia nu poate fi facut responsabil pentru cei care incalca legea. Toate persoanele care achizitioneaza seminte de cannabis sunt total raspunzatoare pentru faptele lor in viitor.

COMENZILE

Orice comanda se confirma telefonic. Daca clentul nu raspunde sau din alt motiv, telefonul este deconectat, comanda nu se livreaza. La fel, in momentul confirmarii ne rezervam dreptul de analiza scopul pentru care sunt procurate semintele si varsta Dvs. SeedsaMafia va refuza sa livreze produsele celor care nu au implinit varsta de 18 ani si celor care banuim ca le vor folosi in alt scop decat cel de colectie, suvenir sau cadou.

PLATA SI LIVRAREA

Timpul de livrare pentru produse este de 24 - 48 ore. Plata se efectueaza la curier in momentul primirii. La cerere, se poate opta pentru deschidere colet la livrare. Taxa pentru livrare poate varia in dependenta de localitatea clientului. In cele mai multe cazuri este de 20 lei. Pentru comenzile mai mari de 250 lei se ofera livrare gratuita.

CONFIDENTIALITATEA CLIENTULUI

SeedsMafia nu va oferi niciodata detaliile dvs. personale unei parti terţe. Folosim aceste detalii doar pentru a va procesa comanda. La cerere, se poate elimina orice informatie despre client. Trebuie doar sa ne scrieti si sa ne anuntati.

TERMENI LEGALI

In Romania, conform art. 2 din Legea nr. 143/2000, este interzisa cultivarea, producerea, vanzarea, cumpararea sau oricarei alte activitati ce prezinta circulatia de droguri de risc, inclusiv cannabis. Se pedepseste conform legii.

Toate semintele se vand strict ca suvenire, cadouri si pentru colectie. Sub nicio forma nu oferim informatii despre germinizare, cultivare, etc. 


No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda