Cum stochezi corect semintele de cannabis

Cum stochezi corect semintele de cannabis

Indiferent de motivul pentru care vrei să stochezi semințe de canabis, fie că ești pasionat de botanică, fie vrei pur și simplu să te lauzi cu un suvenir interesant, ori pur și simplu vrei să păstrezi propria colecție până când  în România se va legaliza folosirea canabisului sau să ajungi într-o țară în care e deja legal, SeedsMafia vă ofera câteva sfaturi și informații despre cum le poți extinde spreranța de viață.

Semințele de cannabis au o durată de viață mult mai mare decât majoritatea semințelor obișnuite. Cerințele lor sunt relativ scăzute și nu trebuie să li se acorde foarte multă atenție în majoritatea timpului. Dacă puneți puțină muncă la început acestea pot rezista până la 10 ani.

SeedsMafia vă oferă cele mai bune produse de pe piață. Chiar dacă va oferim semințe de calitate superioare, trebuie să înțelegem faptul că semințele sunt organisme vii deci nu ne putem aștepta, cu toate că le oferim cele mai prielnice condiții, să reziste o viață întreagă.

Acum pentru a trece direct la subiect și anume cum îți păstrezi semințele, vom preciza câțiva factori ce trebuie luați în considerea.

În primul rând, trebuie să aveți grijă la umuditatea în care sunt ținute semințele. Acestea dacă se află într-un loc cu gradul  de umeditate ridicat( peste 10%)  pot începe să germineze sau chiar să se altereze. Cel mai recomandat este să le țineți într-un container etanș în care să puneți niște orez sau poate nisip ori alți înlocuitori precum granulele de siliciu. În al doilea rând, trebui să aveți grijă la temperatura( să fie în jur de 6 °C) și lumina excesivă pentru că și acestea va pot strică prețioasele semințe. Drept soluție folosiți un container dintr-un material opac și încercați pe cât posibil să-l păstrați în frigider sau la temperaturi de 6 grade.

Sub nici o formă nu le păstrați într- o cameră obișnuită fără nici una dintre măsurile de protecție de mai sus.

Alt lucru care influiențează durata de viață este și dacă acestea au fost lovite sau deteriorate din punct de vedere mecanic. În cazul în care acest lucru s-a întâmplat, semințele sunt în mare parte compromise.

Dacă doriți să reziste doar câteva luni, le puteți pune într-o pungă din plastic împreună cu orez într-un sertar sau dulap întunecat. Pentru a rezista mai mult trebuie să le vidați și să le puneți într-o sticlă vopsită în interior sau din material opac. Pentru a extinde și mai mult durata de viață trebuie să le depozitați într-un frigider, de preferat în spate pentru a nu fi influiențate de fluctuațiile de căldură când deschideți ușa.

NU folosiți înainte de depozitare spray -uri sau alte metode de curățare ce implică chimicale pentru că pot distrustruge sau în cel mai bun caz să altereze semințele.

În cazul în care orice sămânța a început să germineze trebuie distrusă sau aruncată la gunoi.Site-ul SeedsMafia este în conformitatea cu toate legile în vigoare din spațiul României  și noi NU promovom sub nici o formă plantarea sau folosirea semințelor în alte scopuri decât cele prezentate în descrierea noastră. Acestea trebuie să fie folosite doar că suveniruri, decorațiuni etc.

Vă mulțumim pentru timpul acordat. O zi bună!

Alte articole care te-ar putea interesa

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev
Next

No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda